Aarsleff Ground Engineering

OM AARSLEFF GROUND ENGINEERING

Aarsleff Ground Engineering AB är ett självständigt specialistföretag inom grundläggning. Företaget grundades 2004 och tillhör Aarsleff-koncernen, som är verksam i norra Europa och har sitt huvudsäte i Danmark. Läs mer: aarsleff.com

Vision

Vi är marknadsledande i Sverige inom industriell grundläggning och marina projekt. Vårt deltagande i projekt ska kännetecknas av effektivitet, flexibilitet, innovation och god styrning.

Mission

Vi är en marknadsledande entreprenör inom grundläggning som erbjuder innovativa, kostnadseffektiva och hållbara lösningar. Vi bygger långsiktiga lönsamma partnerskap med prioritet på säkerhet och hög kvalitet i projekten. Med innovativa, kostnadseffektiva och hållbara lösningar optimerar vi produktiviteten. Vi visar hög transparens och spårbarhet i vår dokumentation. Våra medarbetare är lösningsfokuserade med kundens bästa i fokus. För en hållbar utveckling främjar vi ett kontinuerligt lärande och lägger stor vikt på välmående och trivsel. Detta är Aarsleff-andan!

Hållbarhet, kvalitet och engagemang

Vi är certifierade enligt ISO 14001 och snart för ISO 9001. Vi är medlemmar bland annat hos Pålkommissionen och Svensk Grundläggning.

Vårt erbjudande

Vi är specialister inom grundläggning och erbjuder tekniska lösningar med innovativa metoder, både på land och vatten. Våra kompetensområden är bland annat:

Vår styrka är vår spetskompetens och med en av Europas största maskinpark kan vi erbjuda de bästa lösningarna väl anpassade till våra kunders behov och varje enskilt projekt. Vi har mångårig erfarenhet av att bygga långsiktiga relationer med kunder och partners.

Vi är en stark partner för grundläggning av alla storlekar. Från släntstabilisering till olika lösningar för stöd, förankring och/eller geoteknik. Inget projekt är för litet eller för stort att kontakt oss för. Vi kommer göra vårt bästa för att leverera rätt lösning för just ditt byggprojekt.

Teknik och Design

Aarsleff’s avdelning för design och teknik arbetar för att tillhandahålla de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna för komplexa byggprojekt – med hjälp av permanenta såväl som tillfälliga stödkonstruktioner.

Vår expertis och kapacitet säkerställer rätt teknisk och en kostnadseffektiv lösning för grundläggningen, där allt skräddarsys in i minsta detalj.

VILL DU VETA MER OM AARSLEF GROUND ENGINEERING?

Kontakta oss!

JAG VILL BLI KONTAKTAD