Aarsleff Ground Engineering

OM AARSLEFF GROUND ENGINEERING

Aarsleff Ground Engineering AB är ett självständigt specialistföretag inom grundläggning. Företaget grundades 2004 och är ett bolag inom Aarsleffkoncernen som ägs av ett av Danmarks ledande bolag inom anläggning, Per Aarsleff A/S. Vill du veta mer om vår koncern kan du läsa mer på aarsleff.com

Vårt erbjudande

Vi är specialister inom grundläggning med tyngdpunkt på tekniskt utmanande projekt och vi erbjuder fullservicelösningar med innovativa metoder, både på land och vatten. Vi erbjuder bland annat:

Vår styrka är vår spetskompetens inom grundläggning och med en komplett maskinpark kan vi erbjuda de bästa lösningarna väl anpassade efter våra kunders och varje enskilt projekts behov. Vi har mångårig erfarenhet att bygga långsiktiga relationer med kunder och partners och vi gör allt för att leverera de bästa och mest effektiva erbjudandena inom vårt specialistområde.

När vi genomför projekt kan vi dra nytta av vår långa erfarenhet inom markteknik, vilket gör oss till en stark partner i projekt av alla storlekar, från släntstabiliseringsprojekt till projekt med flera användningsområden som kräver olika lösningar för stöd och/eller geoteknik.

Teknik och Design

Aarsleff Ground Engineeerings avdelning för design och teknik arbetar för att tillhandahålla de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna för att lösa komplexa markbyggnadsprojekt – med hjälp av permanenta såväl som tillfälliga konstruktioner.

Vår expertis och kapacitet gör oss mycket konkurrenskraftiga och attraktiva för våra kunder och garanterar en tekniskt och ekonomiskt stark lösning på kundens projekt där allt skräddarsys in i minsta detalj.

Här finns vi

Aarsleff Ground Engineering finns representerade på flera platser i Sverige, du hittar oss på följande orter:

  • Göteborg
  • Stockholm
  • Malmö
  • Norrköping
  • Umeå
Aarsleff Ground Engineering kontor

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Förnamn
E-post
Efternamn
Telefonnummer
Företag
Meddelande