Published On: 29 november, 2023

Aarsleff Ground Engineering fortsätter som Guldsponsor för Team Rynkeby 2024

Såklart fortsätter vi som Guldsponsor för Team Rynkeby 2024!

Barn förtjänar att leva ett friskt liv. Team Rynkeby’s alla härliga medlemmar gör ett fantastiskt arbete att uppmärksamma kampen mot cancer och behovet av bidrag för forskningen.

Barncancerfonden och Hjärnfonden Barn gör ett livsviktigt jobb genom att stödja forskning för mer kunskap och effektivare behandlingsformer. Behovet av bättre omvårdnad för drabbade barn är också stort.

Forskningen har gjort framsteg. 85% av de barn som insjuknar i cancer överlever idag. Men det räcker inte. Ett barn mister livet varje dag pga. cancer. Och många barn kämpar dagligen med utmaningar som hjärnrelaterade sjukdomar och funktionsnedsättningar medför, såsom hjärntrötthet, koncentrations- och inlärningssvårigheter, depression eller ångest. Med ökad kunskap kan förändring och förbättring ske.

Vi sprider gärna budskapet vidare så att fler blir inspirerade att bidra.

Tack Team Rynkeby Göteborg för ert fina engagemang!