Mathias Einarsson, Arbetschef

Vad gör du på Aarsleff Ground Engineering?
Jag arbetar idag som arbetschef för Region Öst.  Jag driver de affärer som görs i regionen, allt från kundkontakt och kalkyl och slutligen ekonomi.

Varför har du valt att arbeta på Aarsleff?
Jag stod lite och stampade i min roll hos min dåvarande arbetsgivare när jag påbörjade en dialog med Aarsleff och kände: ”Varför inte. Det är väl bara att ge det en chans”. Jag har en bakgrund inom anläggning men innan det ingen nämnvärd erfarenhet av just grundläggning mer än att jag i min roll som sidoentrprenör och beställare tyckte att det verkade spännande.

Vilka egenskaper är bra att ha i din roll?
Lyhörd, socialt kompetent, kunna tempoväxla och ett entreprenörskap.

Vad är bäst med ditt jobb?
Friheten under ansvar framför allt, i Aarsleff är vi alla entreprenörer som arbetar. Det går dessutom inte en dag utan att man lär sig något nytt. Nu går vi dessutom som företag igenom en expansion som känns otroligt kul och inspirerande.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?
Det är minst sagt högt och lågt, vilket för mig är en av de stora fördelarna. En vanlig dag kan jag vara ute i på ett projekt, träffa kunder, räknar på anbud och försöker sy ihop lösningar för våra kunder på bästa möjliga sätt.

#aarsleffpeople