Styrelsen i Aarsleff Ground Engineering AB har utsett Lars Gustafsson till ny VD för Aarsleff Ground Engineerig AB. Lars efterträder Niclas Brogren som valt att lämna sin befattning. Niclas Brogren var med sedan Aarsleffs verksamhet i Sverige startade 2004 och hans framgångsrika insatser är vi tacksamma för. Vi önskar Niclas lycka till med framtida utmaningar!

– Vi är mycket glada över att Lars accepterat rollen som VD säger Lars Christensen, styrelseordförande och internationell segmentschef över Ground Engineering i Per Aarsleff A/S koncernen.

Lars Gustafsson har gedigen erfarenhet och kunskap från branschen och är för Aarsleff redan ett välkänt ansikte, då han även är VD för Aarsleffs systerbolag, Centrum Pile AB, som tillverkar betongpålar. Nu utökar han sitt ansvarsområde inom koncernen med denna post.

– Jag känner mig stolt och glad som fått förtroendet att axla ansvaret för Aarsleff Ground Engineering, säger Lars Gustafsson. Jag ser fram mot att tillsammans med medarbetare fortsätta den tillväxtresa Aarsleff redan påbörjat och jag hoppas kunna bidra med nya perspektiv till verksamheten.

Lars tillträdde posten som VD den 4 april 2022.

För ytterligare information, kontakta:

Karin Jernberg, karje@aarsleff.com, 076-830 13 13

Aarsleff Ground Engineering är specialister inom grundläggning med tyngdpunkt på tekniskt utmanande projekt, både på land och vatten. Vi erbjuder bland annat pålning, stödkonstruktioner, injektering, grundvattensarbeten och marina konstruktioner. Företaget grundades 2004 och är en del av Aarsleff-koncernen, som är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 7 200 engagerade medarbetare och har en omsättning på 18,5 miljarder SEK.

Lars Gustafsson ny VD på Aarsleff Ground Engineering AB

Lars Gustafsson är ny VD på Aarsleff Ground Engineering AB