Jobba hos oss - Aarsleff
Jobba hos oss - Aarsleff

Jobba hos
Aarsleff Ground Engineering

Att arbeta hos oss innebär att du får vara del av en innovativ och fartfylld vardag där ingen dag är den andra lik. På Aarsleff Ground Engineering erbjuder vi en härlig atmosfär i en organisation med sunda värderingar och en kultur med fokus på affären och individuellt ansvarstagande – detta gör att vi har nöjda och stolta medarbetare.

Bred kompetens genom olika färdigheter

Som anställd hos oss erbjuder vi en utvecklande miljö där du får möjlighet att arbeta med spännande tekniker i unika projekt som skapar morgondagens samhälle. Hos oss samlas flera olika yrkesgrupper under ett och samma tak och bildar en stark och kompetent aktör inom området grundläggning. Här samverkar smeder, maskinister, ingenjörer och kranförare tillsammans med administativa supportfunktioner.

Frihet under ansvar

Vi sätter stort värde på att våra anställda kan arbeta både självständigt och i tätt samarbete med andra duktiga kollegor beroende på vilket uppdrag som skall utföras. För oss är det viktigt att vi tillsammans skapar en professionell och engagerande arbetsmiljö där vi är lyhörda och delar kunskap i vårt dagliga arbete.

Lediga tjänster

Välkommen att skicka in en spontanansökan

Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp CV