Praktisera hos Aarsleff!

Aarsleff Ground Engineering är specialister inom grundläggning med tyngdpunkt på tekniskt utmanande projekt, både på land och vatten. Vi erbjuder bland annat pålning, stödkonstruktioner, injektering, grundvattensarbeten och marina konstruktioner.

Vi är ett växande bolag i en stark koncern som kan erbjuda innovativa lösningar tack vare att vi har ett nytänkade, kreativt och entreprönellt team bakom våra lösningar. 

Hos oss samlas ingenjörer, kreatörer, produktionspersonal, akademiker och supportfunktioner under ett och samma tak för en gemensam uppgift – att bygga en stark grund för morgondagens samhälle.

Aarsleff Ground Engineering grundades i Sverige 2004 och är idag ett av de bolagen som genomfört några av de mest prestigefyllda projekten inom grundläggning i Sverige. På vårt resumé kan vi bl.a. stoltsera med grundläggningen för Karlatornet i Göteborg, Lilla Lidingöbron och Värtahamnen i Stockholm, Stridsbergsbron i Trollhättan samt Umeå Hamn.

Vill du också vara med och bygga grunden för morgondagens samhälle?

När kan du praktisera?

Aarsleff Ground Engineering AB tar emot studenter från olika högskolor, universitet och yrkesutbildningar. Vi har i dagsläget inga fasta perioder vi erbjuder praktik, utan utgår från efterfrågan av praktikplatser. Vi erbjuder i första hand praktik till de studenter som har praktik som en del av sin utbildning (s. k. LIA).

Var kan du praktisera?

Vi har kontor från Malmö i syd till Sundsvall/Umeå i norr men vi arbetar med projekt över hela landet. Du utgår från något av våra kontor men du behöver vara flexibel och beredd på att din praktikplats eller projekt kan vara på annan ort.

Att praktisera!

Hos oss får du omvandla dina teoretiska kunskaper till praktik. Med handledning genom hela din praktiktid hos oss och du får möjligheten att utvecklas både personligt och inom ditt kunskapsområde. Vårt mål är att din praktiktid hos oss ska vara intressant och lärorik, samtidigt som vi hoppas att du under din praktik kommer få nya positiva insikter om grundläggninsbranschen.

Inom vilka områden?

Vi erbjuder i första hand praktik inom teknik, projketledning, anbud och kalkyl. Hos oss kommer du få vara en del av vår vardag vilket också kommer återspeglas i din praktik och genom den variation av arbetsuppgifter som vi erbjuder.

Skicka din ansökan om praktik i god tid!
Vår verksamhet är projektstyrd och beroende på var vi har våra projekt, kan det komma att påverka om vi har möjlighet att ta emot en student eller ej.

Välkommen med din ansökan om praktik!