Aarsleff logo
Möt våra medarbetare - Aarsleff

VAD ROLIGT ATT JUST DU HITTAT HIT!

Vi är mitt i en tillväxtresa och i behov av fler medarbetare! Vi har flera spännande projekt igång och vi letar efter dig med stort intresse och utbildning inom geoteknik/bygg/anläggning som vill vara med och bidra till dessa projekt. I väst bygger vi en halvö vid Masthuggskajen i centrala Göteborg, i Varberg ett nytt hamnområde. I öst installerar vi spont längs med hela Södertälje sluss & kanal och i norr borrar vi pålar för kvarter 91 i Kiruna som en del av stadsflytten.

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vad roligt!! Vi som arbetar på Aarsleff Ground Engineering AB är en stor samling av ingenjörer, produktionspersonal, stabsfunktioner och chefer. Se vilka lediga tjänster vi har ute just nu. Har vi inget som matchar dina erfarenheter eller kompetens? Skicka en spontanansökan och beskriv hur du kan bidra till vår verksamhet!

Visste du att det var vi som ansvarade för grundläggningen av Karlatornet? Eller att det var vi som arbetade med utvidningen av Värtahamnen? Nej, vi förstår att ni inte visste det heller. Vi har sällan slagit på stora trumman när vi vunnit något av dessa prestigefyllda projekt, även om vi är oerhört stolta över dessa och alla andra projekt vi arbetat med. Vill du veta vilka fler projekt vi slutfört så läs gärna mer under referenser!

Kunde du ana att vi funnits sedan 1947 och i år firar 75 år? Att vi har våra rötter i Danmark men sedan 2004 varit verksamma i Sverige? Den informationen och mycket mer får du om du vill lära känna oss bättre och läser under fliken ”Om oss”. Vad vi redan nu kan berätta är att vi idag är ca 65 anställda inom Ground Engineering men totalt ca 250 anställda inom Aarsleffkoncerenen i Sverige.

Om Aarsleff Ground Engineering

Aarsleff Ground Engineering är specialister inom grundläggning med tyngdpunkt på tekniskt utmanande projekt, både på land och vatten. Vi erbjuder bland annat pålning, stödkonstruktioner, injektering, grundvattensarbeten och marina konstruktioner. Vi är en del av Aarsleff koncernen som är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 8 000 engagerade medarbetare och har en omsättning på 21 miljarder SEK.