Aarsleff logo
Möt våra medarbetare - Aarsleff

VAD ROLIGT ATT JUST DU HITTAT HIT!

Vi är mitt i en tillväxtresa och i behov av fler medarbetare! Med flera spännande projekt igång finns det mycket att bidra till. Vi letar efter dig med stort intresse och utbildning inom geoteknik/bygg/anläggning som vill vara med och bidra till dessa projekt.
I väst bygger vi en halvö vid Masthuggskajen i centrala Göteborg och i Varberg ett nytt hamnområde. I öst har vi installerat spont längs med hela Södertälje sluss & kanal och i norr borrar vi pålar för kvarter 91 i Kiruna som en del av stadsflytten.

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vad roligt!! Vi som arbetar på Aarsleff Ground Engineering är en stor samling engagerade och drivande medarbetare som utvecklas tillsammans. Ta en titt på vilka lediga tjänster vi har ute just nu om du vill bli en del av vårt härliga lag. Har vi inget som matchar dina erfarenheter eller kompetens? Skicka en spontanansökan och beskriv hur du vill bidra till vår verksamhet!

Visste du att det var vi som ansvarade för grundläggningen av Karlatornet i Göteborg? Eller att det var vi som arbetade med utvidgningen av Värtahamnen i Stockholm? Inte, då vet du det nu. Under fliken Referenser i menyn kan du läsa om fler projekt vi har fått äran att genomföra!

2004 etablerades grundläggningsverksamheten i Sverige, men koncernen har anor långt tidigare. Per Aarsleff grundade moderbolaget redan 1947 i Århus, Danmark. Aarsleff har expanderat sedan dess till fler länder runt om i norra Europa. En fantastiskt resa som fortsatt pågår med både nyetableringar, köp av bolag och tillväxt inom befintliga. Det finns flera starka varumärken inom koncernen.
Vill du lära känna oss lite mer, läs ”Om oss”.

Om Aarsleff Ground Engineering

Vi är specialister inom grundläggning med tyngdpunkt på tekniskt utmanande projekt, både på land och vatten. Våra kompetenser och metoder är inom pålning, stödkonstruktioner/spontning, injektering, grundvattensarbeten och marina konstruktioner. Som en del av Aarsleff koncernen, en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark, drar vi nytta av lång erfarenhet och kunskap från moderbolaget i samarbetsprojekt . Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av fler än 9 000 engagerade medarbetare och har en omsättning på över 21 miljarder SEK.