Published On: 9 juni, 2023

Utforska kreativiteten vid Masthuggskajens öppna graffiti-vägg

Göteborg växer och tar stora steg in i framtiden, och som en del av denna spännande utveckling formas Masthuggskajen. Aarsleff Ground Engineering bidrar tillsammans med Älvstranden utveckling till grunden för denna moderna stadsdel och kan nu stolt presentera en ny plats för konstälskare och kreativa själar: en öppen graffiti-vägg!

Välkommen till en plats för personligt uttryck

På Masthuggskajen sträcker sig ett 128 meter lång byggplank längs Emigrantvägen och fungerar nu som en canvas för självuttryck. Den öppna väggen ger alla möjlighet att uttrycka sig i text och bild genom målning. Det spelar ingen roll om du är en erfaren konstnär eller bara vill utforska din kreativa sida – här kan du lämna ett personligt avtryck och vara en del av den konstnärliga gemenskapen.

Konsten att grundlägga en halvö

Som huvudentreprenörer av Masthuggskajen är Aarsleff Ground Engineering stolta över att vara med och skapa en stabil grund för denna blomstrande stadsdel, som kommer att möta området vid Skeppsbron. Genom att kombinera expertisen inom ingenjörskonst med en vision om att lägger vi grunden för levande och dynamiska stadsmiljöer.

Så, om du har vägarna förbi, se till att besöka Masthuggskajen och uppleva den färgsprakande utställningen vid den öppna graffiti-väggen. Låt din kreativitet flöda fritt och utforska möjligheterna att skapa ditt alldeles egna konstverk.