Möt våra medarbetare - Aarsleff
Säg lediga tjänster hos oss på Aarsleff Ground Engineering

Marknad- och försäljningschef

Aarsleff Ground Engineering AB fortsätter växa och anställer nu en marknads- och försäljningschef.

Vi söker dig som gillar att göra affärer och som med hjälp av ett kompetent team är redo att ta dig an Sverige och vinna nya marknadsandelar.

Din roll

Som marknads- och försäljningschef har du det yttersta ansvaret för att bearbeta, behålla och utveckla våra affärer på Ground Engineering. Vi har nyligen gjort en omorganisation i syfte att betona vikten av aktiv marknads- och säljbearbetning och har som mål att skapa strukturerad och organisk tillväxt i hela Sverige.

Du leder ett kompetent team med fem erfarna medarbetare bestående av marknadskoordinator, affärsutveckling & designansvarig, anbudsledare samt designkoordinator. Du ska arbeta aktivt för att få dina medarbetare att växa och utvecklas kontinuerligt. Ert gemensamma uppdrag är att systematiskt utveckla affärerna tillsammans. Du har ett nära samarbete med affärscheferna i regionerna, produktion och ledning. Du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen för Ground Engineering i Sverige.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Systematiskt arbeta för att öka mängden vunna affärer genom nya och befintliga kunder
 • Ta fram försäljningsmål och strategier
 • Arbeta med kundupplevelser och kundresan
 • Utveckla försäljningsprocessen i organisationen
 • Leda, samordna och coacha marknads- och säljteamets arbete
 • Skapa synlighet på marknaden genom planerade sälj- och marknadsaktiviteter
 • Möta kund inför kommande projekt, kundvård och försäljningsaktiviteter
 • Teckna ekonomiska avtal med kunder
 • Koordinera marknads- och anbudsfunktionen mellan Danmark och Sverige
 • Stötta ledning och regioner i marknads- och försäljningsfrågor
 • Kontinuerligt följa upp och stämma av budget och resultat

Marknads- och försäljningschefen tillhör ledningsfunktionen och ska utifrån denna roll vara en god förebild för arbetsgivaren och kontinuerligt arbeta med strategiska utvecklingsområden.

Resor sker kontinuerligt, övernattning ca 2 dgr/v.

Din profil

För att lyckas i rollen som marknads- och försäljningschef vill vi att du har relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av liknande tjänst, gärna från samma eller närliggande bransch.

Krav

 • Högskoleutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig t ex inom marknad- och försäljning, ekonomi, fastighet eller bygg- och anläggning
 • Minst 5 års erfarenhet av arbete med komplexa affärer och utveckling av säljprocesser
 • Erfarenhet av ledarskap och att bygga team
 • Kunskap om entreprenadjuridik och kontraktsvillkor
 • Förhandlingsvana
 • B-körkort

Meriterande

 • Ett brett kontaktnät inom branschen

Vi söker dig som är en vinnarskalle och som gärna tar dig an utmaningar och komplexa affärer med hög entusiasm och driv. Du är en god problemlösningar och ser möjligheter. Du trivs med att bygga upp och vårda långsiktiga relationer med såväl kunder, leverantörer, kollegor och anställda. Du trivs med att ta ansvar för att, på ett strukturerat arbetssätt, bidra till vår fortsatta lönsamhet och utveckling.

Vi arbetar för att främja en jämn könsfördelning i organisationen och ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Vi fokuserar på affären och kunden mer än på processer och fasta ramar, vi tror det skapar engagerade och stolta medarbetare. Du kommer att ha stor möjlighet till personlig utveckling och du blir en viktig del av att bygga ett team inom ditt verksamhetsområde!

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare

Huvudkontor: Göteborg, placeringsort kan diskuteras
Kontaktinformation: Rekryterare Frida Unander, frida.unander@lexahr.se

Ansökan

Till denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Lexa HR. Skicka in din ansökan via Lexa HR hemsida snarast då vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Frida Unander, frida.unander@lexahr.se

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Aarsleff Ground Engineering är specialister inom grundläggning med tyngdpunkt på tekniskt utmanande projekt, både på land och vatten. Vi är en del av Aarsleff koncernen som är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 8 000 engagerade medarbetare och har en omsättning på 21 miljarder SEK.

Två kollegor i varselkläder på ett bygge står och tittar på en maskin

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp CV