Max Tapper, Projektledare

Vad gör du på Aarsleff Ground Engineering? 
Jag jobbar som Projektledare och i och med det ansvarar jag bland annat för att beställa material, transporter, uppföljning av projekt, fakturerar, godkänner fakturor osv. Jag arbetar en del administrativt som att ta fram riskanalyser, arbetsberedningar, pålprotokoll och ritningar.

Hur ser en vanlig dag på jobbet ut?
Jag brukar åka ut till projekten på morgonen, där går vi igenom gårdagen samt hur det ser ut för dagen som startar, pratar med platschef om framfart och hur de upplever oss på bygget mm., tillbaka till kontoret fyller i protokoll, uppdaterar ritningar. Svårt att redogöra för en vanlig arbetsdag för ingen är den andra lik.

Varför valde du grundläggningsbranschen?
Näst intill alla mina kompisar håller på med grundläggning och har talat väldigt gott om detta.

Vilka egenskaper är bra att ha i din roll?
Tålamod och eget driv är oerhört viktigt.

Vad är bäst med ditt jobb?
Frihet under ansvar, vara med och bestämma på bygget

#aarsleffpeople