Säg lediga tjänster hos oss på Aarsleff Ground Engineering
Säg lediga tjänster hos oss på Aarsleff Ground Engineering

Entreprenadingenjör till Region Norr

Vill du vara med på vår tillväxtresa i norra Sverige? Vi söker en kunnig entreprenadingenjör som är nyfiken på nya spännande utmaningar!

Rollen som Entreprenadingenjör

I rollen som entreprenadingenjör kommer du arbeta nära våra projektledare och stötta dessa i olika skeden. Du är behjälplig i produktionsförberedelser, upprättar planeringsunderlag, gör löpande ekonomiavstämningar, tar fram prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler samt hanterar ÄTA: or och även KMA frågor. Som entreprenadingenjör har du en viktig roll då du är delaktig i olika skeden av projektet vilket också medför stor variation av arbetsuppgifter.

Du förväntas även vara insatt i och följa upp pågående kontraktshandlingar och styrande dokument samt hantera många saker parallellt då du kommer att stötta ett eller flera projekt samtidigt. Tanken är att du även kan vara behjälplig med anbudsräkning när så krävs.

Entreprenadingenjören skall vara insatt i och agera utifrån Aarsleff Ground Engineerings värderingar, rutiner och policys.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Prognosarbete
 • Projektekonomi
 • Tidsplaner
 • Resurssättning
 • Inköp
 • ÄTA-hantering
 • KMA-arbete

Din profil

För att lyckas i rollen som entreprenadingenjör har du några års erfarenhet från liknande tjänst. Vi ser gärna att du har eftergymnasial teknisk utbildning alternativt kompetens som kan tillgodoräknas på annat sätt. Som person är du självgående och initiativtagande med förmåga att ta väl avvägda beslut baserat på ekonomiska grunder. Du är en lagspelare och god kommunikatör som arbetar för att bygga och vårda långsiktiga relationer med kollegor och kunder.

Kvalifikationer

 • Högskoleutbildning / Yrkesteknisk utbildning alt. kompetens som kan tillgodoräknas genom arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av att jobba med projektekonomi
 • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Goda kunskaper i Microsoft Office
 • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
 • B körkort

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande, spännande och utvecklande arbete. Vi fokuserar på affären och kunden mer än på processer och fasta ramar, vi tror det skapar engagerade och stolta medarbetare. Hos Aarsleff får du möjligheten att arbeta brett inom grundläggning och du blir en viktig del av att bygga ett team inom ditt geografiska område. Vi har ett nära samarbete med vår D&E avdelning och hos oss får du arbeta med innovativa tekniker med en stor maskinflotta.

Start: Enl. överenskommelse
Arbetstider: Heltid
Anställningsform: Tills vidare
Kontaktinformation: Arbetschef Mattias Falksund, Tel. +46 (0)727 22 25 81, mfal@aarsleff.com

Information och ansökan

Om du har frågor som rör tjänsten är du välkommen att höra av dig till Arbetschef Mattias Falksund mfal@aarsleff.com

Vill du ansöka om tjänsten? Ansök genom att bifoga CV och personligt brev. Skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Om oss

Aarsleff Ground Engineering är specialister inom grundläggning med tyngdpunkt på tekniskt utmanande projekt, både på land och vatten. Vi erbjuder bland annat pålning, stödkonstruktioner, injektering, grundvattensarbeten och marina konstruktioner. Vi är en del av Aarsleff koncernen som är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 8 000 engagerade medarbetare och har en omsättning på 21 miljarder SEK.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp CV