Säg lediga tjänster hos oss på Aarsleff Ground Engineering
Säg lediga tjänster hos oss på Aarsleff Ground Engineering

Arbetsledare till Region Norr

Vill du vara med på vår tillväxtresa i norra Sverige? Är du en erfaren och driven person som är nyfiken på nya spännande utmaningar?

Rollen som arbetsledare

Som Arbetsledare har du det yttersta ansvaret för ett projekts genomförande med särskild hänsyn till produktion. Du kommer ansvara för att projektet har en säker arbetsmiljö och till dina vanligt förekommande arbetsuppgifter kommer även projektekonomi ingå.

Arbetsledaren har ett aktivt och uppsökande förhållningssätt mot kunder och agerar professionellt och affärsorienterat i kundrelationen. I rollen ingår att tillsammans med produktionscheferna planera framdrift i projekten för att nå optimal resursanvändning. Du har stora möjligheter till personlig utveckling.

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Driva projektet inom företagets fastlagda ramar, regler och policys
 • Leda och fördela arbetet inom projektet
 • Delta aktivt i kalkylarbete tillsammans med anbudsledare både före, under och efter projektets genomförande
 • Vara uppdaterad i projektets ekonomiska ramar, förväntat utfall samt gällande projektavtal
 • Delta i projektgenomgångar tillsammans med kund – svara, informera och driva uppkomna frågeställningar
 • Tillse god arbetsmiljö och trivsel både internt och externa på arbetsplatsen
 • Säkerställa att tillbud och olyckor registreras och att ev. åtgärder verkställs inom ansvarsområdet
 • Ansvara för att inhämta och hantera/fakturera avvikelser, ÄTA och övriga ev. kontraktsmässiga regleringar samt genomföra inköp inom projektets budgetramar

Din profil

För att lyckas i rollen som Arbetsledare önskar vi att du har ett par års erfarenhet från en liknande tjänst, kanske från bygg- anläggning- eller fastighetsbranschen. Som person är du självgående och initiativrik och önskvärt är en god förståelse och kunskap inom projektekonomi. Vi söker dig som är en god kommunikatör och har förmågan att bygga upp och vårda långsiktiga relationer med såväl kunder som kollegor.
Du trivs med att ta ett stort eget ansvar för att på ett strukturerat arbetssätt bidra till verksamhetsområdets fortsatta lönsamhet och utveckling.

Kvalifikationer

 • Utbildning inom relevant område eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig
 • Erfarenhet av arbetsledning inom bygg/anläggning
 • B-körkort är ett krav i tjänsten

Meriterande

 • Yrkesbevis/Maskinvana anläggningsmaskiner
 • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande, spännande och utvecklande arbete. Vi fokuserar på affären och kunden mer än på processer och fasta ramar, vi tror det skapar engagerade och stolta medarbetare. Hos Aarsleff får du möjligheten att arbeta brett inom grundläggning och du blir en viktig del av att bygga ett team inom ditt geografiska område. Vi har ett nära samarbete med vår D&E avdelning och hos oss får du arbeta med innovativa tekniker med en stor maskinflotta.

Start: Enl. överenskommelse
Arbetstider: Heltid
Anställningsform: Enligt överenskommelse
Kontaktinformation: Arbetschef Mattias Falksund, Tel. +46 (0)727 22 25 81, mfal@aarsleff.com

Information och ansökan

Om du har frågor som rör tjänsten är du välkommen att höra av dig till Arbetschef Mattias Falksund mfal@aarsleff.com

Vill du ansöka om tjänsten? Ansök genom att bifoga CV och personligt brev. Skicka din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Om oss

Aarsleff Ground Engineering är specialister inom grundläggning med tyngdpunkt på tekniskt utmanande projekt, både på land och vatten. Vi erbjuder bland annat pålning, stödkonstruktioner, injektering, grundvattensarbeten och marina konstruktioner. Vi är en del av Aarsleff koncernen som är en internationell bygg- och anläggningskoncern med huvudsäte i Danmark. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som tillsammans består av 8 000 engagerade medarbetare och har en omsättning på 21 miljarder SEK.

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

Förnamn
Efternamn
E-post
Telefonnummer
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda upp CV