Andreas Hillby är utsedd till ny VD för Centrum Pile AB och tillträder sin nya roll den 1 juli 2022. Lars Gustafsson, Aarsleff Ground Engineerings nuvarandre VD och Andreas Hillbys företrädare, kommer i.o.m. VD-successionen fokusera 100% på Aarsleff Ground Engineering AB.

”Jag lämnar med varm hand över stafettpinnen till Andreas”, säger Lars Gustafsson. Han fortsätter:”Andreas arbete inom bolaget har varit mycket framgångsrikt och jag är övertygad om att Centrum Pile fortsatt kommer ha en ljus framtid med Andreas i spetsen”.

Hillby kommer närmast från rollen som Fabrikschef och har varit i bolaget i 4 år. Dessförinnan var han Motorutvecklingschef på Husqvarna Group och har hela sin yrkesverksamma karriär jobbat inom bilindustrin med utveckling av förbränningsmotorer.

För mer information, vänligen kontakta:

Karin Jernberg, karje@aarsleff.com, 076-830 13 13

Vill du veta mer?
Kontakta oss!