Året börjar lida mot sitt slut och vi vill passa på att tacka för det gångna året.

Under året har vi arbetat med flera projekt parallellt, bland annat har vi på uppdrag av PEAB utfört all grundläggning för den 254 meter långa Stridsbergsbron i Trollhättan, pålat för en 18,900 kvm stor logistikanläggning för Logicenters i Brunna Stockholm, utfört injekteringsarbete i Haga för Västlänken och utfört pålningsarbete för Trafikverket på järnvägssträckan mellan Varberg-Borås.

Det som fått mest uppmärksamhet under det gångna året är vår investering i världens första batteridrivna pålkran. Medieintresset har varit mycket stort, likaså intresset från våra kunder. Att kunna erbjuda pålning som inte genererar några lokala utsläpp är helt unikt. Pålkranen har varit i produktion från det att vi fick den i oktober och den har levererat precis lika bra som vi förväntade oss att den skulle göra.

Vidare har vi välkomnat nya medarbetare till vår organisation där en egen nationell intern Design & Engineering funktion är ny för oss med ett starkt samarbete med motsvarande funktion i Danmark.

Vi blickar nu framåt och står både rustade och motiverade för både nya utmaningar men också nya möjligheter. Vi startar det nya året med att dra i gång Södertälje sluss och kanal samtidigt som Farehamnen i Varberg. Men innan vi skålar in det nya året hoppas vi att ni får njuta av lite ledigt, ta hand om varandra!

Från oss alla till er alla, God Jul & Gott Nytt År!