Vi på Aarsleff följer dagligen utvecklingen av coronaviruset och är mycket noga med att uppmärksamma myndigheternas riktlinjer och rekommendationer för att begränsa smittspridningen så mycket som möjligt.

Våra uppdrag spelar en samhällsviktig funktion och vi ser därför till att kunna bedriva vår verksamhet med stor hänsyn till myndigheternas riktlinjer. Vi har respekt för utvecklingen av coronaviruset och är därmed lyhörda och redo att anpassa verksamheten löpande om det behövs.

Vi arbetar med proaktiv information och vi håller nära dialog med våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Våra ledord är att visa flexibilitet och ödmjukhet i den svåra situation som vi nu befinner oss i.

Om ni har frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss.


Informationen uppdaterades senast: 2020-04-17

Vill du veta mer?
Kontakta oss!