Tidigare i år gick Aarsleffdagen av stapeln. En fullspäckad dag som bjöd på både det ena och det andra. I år riktades fokus framför allt mot individen och alla våra medarbetare, och dagen bjöd på alltifrån studiebesök och fabriksbesök till presentationer och föreläsningar. Budskapet var tydligt – tillsammans är vi starka.

Nyligen samlades sammanlagt 160 medarbetare från Grundläggning, Rörteknik och Centrum Pile för en gemensam Aarsleffdag. Syftet med dagen var att blicka inåt organisationen och fokusera på våra medarbetare. Målet var att stärka organisationen och företagskulturen ytterligare och få alla medarbetare att känna sig delaktiga och inkluderade i den gemensamma organisationen.

Under dagen presenterades bland annat resultatet från årets medarbetarundersökning som visade fina resultat inom flera områden. Dagen bjöd även på diskussioner kring hur vi alla kan bidra till att förbättra verksamheten ytterligare. Bland annat anordnades en grundlig genomgång av säkerhets- och arbetsmiljöfrågor och en inspirationsrik föreläsning om hur man skapar en meningsfull arbetsplats.

Sammanfattningsvis var det en givande dag som definitivt gav mersmak. Nu ser vi fram emot nästa Aarsleffdag!

Kanske är du vår nästa kollega?

Läs mer om våra lediga tjänster.

Vill du veta mer? Hör av dig till Anna Glimdén!

Anna Glimdén
HR-chef, Aarsleff
ang@aarsleff.com

Vill du veta mer?
Kontakta oss!