Aarsleff-koncernen fortsätter att växa. Veckans Affärer presenterar löpande Nordens mest intressanta aktier och den senaste månaderna har Per Aarsleff Holding A/S visat en fin utveckling på listan.

Idag är Aarsleff en internationell bygg- och anläggningskoncern. Koncernen är organiserad i självständiga, konkurrenskraftiga avdelningar och dotterbolag som 2016/2017 tillsammans bestod av 6 200 medarbetare och hade en omsättning på 11,2 miljarder danska kronor.

Stigande trender för aktien indikerar att marknaden tolkar att Aarsleff som bolag är inne i en positiv utveckling. Aarsleff visade omsättningstillväxt på 7,1% föregående tre kvartal och aktien Per Aarsleff Holding A/S visar en stark utveckling.

Läs mer om Per Aarsleff Holding A/S på Veckans Affärer:

För mer information, kontakta:
Stefan Indahl, VD
Aarsleff Rörteknik Sverige
stefan.indahl@aarsleff.se

Vill du veta mer?
Kontakta oss!