Vi på Aarsleff är mitt i en mycket spännande tillväxtresa. Vi genomför stora satsningar på allt ifrån personal till kontorslokaler. Under 2018 har vi välkomnat 19 nya medarbetare, både tjänstemän och yrkesarbetare – och fler tjänster kommer att tillsättas under den fortsätta resans gång. Medarbetarna på Aarsleff är nyckeln till framgång.

Vi satsar på medarbetarupplevelsen
Engagerade medarbetare spiller över på kundupplevelsen och det är kraften i människorna som får Aarsleff att växa. Under våren välkomnade vi vår HR-chef, Anna Glimdén, som ansvarar för att bygga upp och leda vår nya HR-strategi. Anna har sammanlagt 20 års branscherfarenhet och hon har stor vana av att leda affärsdrivna HR-organisationer. Välkommen Anna!

Flera nya medarbetare är på plats – och fler väntar
Under året har vi välkomnat hela 19 nya medarbetare, som redan är på plats och i full gång med att leverera värde till våra kunder. Tillväxtresan fortsätter. Nyligen har vi anställt en arbetsledare till Region Sydväst och vi söker ytterligare en i Region Nordöst. Vi söker även flera installatörer till båda regionerna. Vi ser fram emot att välkomna fler kollegor som berikar vårt redan existerande team.

Kontor och anläggningar växer
För att alla ska få plats har vi byggt ut och förbättrat våra kontorslokaler. Våra lokaler i Göteborg är precis klara efter en större tillbyggnad. Under augusti startade vi upp ytterligare ett ånganlägg, ett LED-anlägg och två nya rörinspektionsenheter.

I takt med att vi växer ytterligare kommer allt fler projekt och arbeten att dra igång – det ser vi fram emot!

Läs mer om lediga tjänster hos Aarsleff!

Vill du veta mer?
Kontakta oss!